Project Direct is de bedrijfsnaam voor mijn eenmanszaak. Ik, Timo van Tilburg, ben de spil en eigenaar achter dit bedrijf. Mijn diensten zijn zeer divers en uiteenlopend op het gebied van interactieve media op het digitale web. Mijn (toekomstige) klanten kunnen altijd rekenen op mijn persoonlijke dienstverlening. Ik sta 24/7 paraat om uw vragen te beantwoorden of uw opdrachten uit te werken tot werkende producten.

Daarnaast werk ik nauw samen met een netwerk van Freelancers die ik kan inzetten voor uiteenlopende werkzaamheden. Deze manier van werken zorgt ervoor dat ik zeer flexibel en dynamisch kan inspelen op uiteenlopende aanvragen tegen scherpe tarieven.

Mijn achtergrond als interactief media professional

Ik ben tijdens mijn HBO studie Interactieve media aan de Hogeschool van Amsterdam begonnen als freelancer. Na mijn opleiding heb ik mij volledig geconcentreerd op dit bedrijf. Inmiddels ben ik vijf jaar ondernemer en mag met trots zeggen dat ik een gevarieerd portfolio aan opdrachtgevers heb opgebouwd..

Innovatie vergt diepgang in uw klanten om flexibel in te spelen op uw doelgroep zodat u nieuwe kansen kunt creëren.

Met mijn bedrijf Project Direct speel ik in op de vraag naar kortlopende projecten die inspireren, informeren om uiteindelijk de doelgroep te activeren om met uw bedrijf in zee te gaan. Ik zet mij pro-actief in om uw bedrijf middels een innovatief of creatief concept in de markt te zetten. Om dit te kunnen bereiken gebruik ik mijn multi-disciplinaire vaardigheden om u op een breed draagvlak van dienst te kunnen zijn.

Mijn expertise / vaardigheden

Conceptueel demkvermogen ****
Marketing ****
Design zoals Photoshop, Ilustrator, Indesign *****
WordPress specialist *****
Socialmedia ****

Aanvullende informatie

Waar werk je? Ik werk vanuit huis.
Ben je ook extern in te huren? Uiteraard kan ik ook bij u op kantoor werken.
Beschik je over een VAR verklaring? Ja
Beschik je over eigen vervoer? Ja
Wat zijn je werktijden. 7 dagen per week. Flexibel inzetbaar.
Wat is je uurtarief? Op aanvraag beschikbaar.

Mijn motivatie om te ondernemen?

“Dat ik mag samenwerken met gelijkgezinde, die net als ik tot op het bot gemotiveerd zijn om op hun manier een steentje bij te dragen aan de wereld.”

Timo van Tilburg – Eigenaar Project Direct

Contact gegevens

Project Direct

timo@webdesigner-in-amsterdam.nl
phone  +31 229 247383
smartphone  +31 631762351

Stuur mij een bericht

Klanten

 
 

Service: